Concerte

10-13 Septembrie 2015 - FESTIVALUL INTERNATIONAL DE NAI” - Gaesti 2015

cover facebook

 

 

31 MAI 2014 –  GALA ANIVERSARĂ “ZAMFIR 50″ – București – Ateneul Român

Facebook  Top1

 

In data de 31 mai, la Ateneul Roman, biroul de management  al maestrului Gheorghe Zamfir,  a organizat Gala Aniversara  « Zamfir – 50 de ani pe scena ».

Gala a fost un eveniment festiv complex care s-a desfasurat cu casa inchisa si care a cuprins expozitii, spectacol cu 150 de artisti, decernari de premii si distinctii, sesiune de autografe si momente cu invitati speciali. Dintre artistii invitati putem enumera pe Grigore Lese, Dan Puric, violonistul Eugen Sarbu,  pianista Carmina Sarbu, Stefan Popa – Popas, Nicolae Licaret, mezzo-soprana Maria Jinga  si tenorul  Vlad Mirita. In cadrul galei au fost prezente atat pesonalitati artistice din tara si strainatate cat si membri marcanti ai Academiei Romane si ai institutiilor statului, diplomati si oficialitati.

______________________________________________

03 aprilie 2014 –  Conferinta FAO – ONU – București – Sala Auditorium

In seara zilei de 3 aprilie, Maestrul Gheorghe Zamfir va fi invitatul evenimentului  care va avea loc la Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă, București. Maestrul Gheorghe Zamfir va susține un recital alături de band-ul și corul Accoustic, dirijate de Daniel Jinga. Evenimentul face parte din cadrul Conferinței FAO – ONU, care se va desfășura la București, in perioada 1-4 aprilie 2014. Conferința regională FAO este principalul forum şi organism de conducere care convine asupra priorităţilor comune în regiunea noastră în domeniul agriculturii, silviculturii, pescuitului şi dezvoltării rurale. La eveniment participă reprezentanți din 55 de state.

large_articol-muzeul-national-de-arta

______________________________________________

            02 martie 2014 –  Săptămâna culturală românească – Aubenas – Franța

Afis Aubenas

   In seara zilei de 02 martie 2014, Maestrul  Gheorghe Zamfir va susţine un concert, împreună cu Maestrul Christian Micşunescu, de la ora 17:00,  în  Catedrala Saint-Laurent din Aubenas, în sudul Franței. Mulţumiri Primariei din Aubenas, care a făcut posibil acest eveniment, ce se incadreaza in Săptămâna culturală românească, denumită « Invitation à la Roumanie » !

________________________________________________

                13 februarie 2014 – TEATRUL DE  VARA “RADU BELIGAN” – BACAU

1798081_208661965997606_1263244713_n

_________________________________________________

   05 FEBRUARIE 2014 – EXCEL – LONDRA

ad zamfir

           _____________________________________________________

                       24 IANUARIE 2014 – ZIUA UNIRII PRICIPATELOR – FOCSANI

 

Program-Ziua-Unirii-la-Focsani-24-ianuarie-2014

 

___________________________2014_________________________

10 decembrie 2013 – Călătorie de Crăciun – Cinema Patria, București

AFIS PATRIA MEDIA (3)

În data de 10 decembrie 2013, începând cu orele 19:30, Biroul de Management al maestrului Gheorghe Zamfir organizează un concert adresat publicului larg, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la sala cinematografului Patria din București. 

Zamfir – 50 years on stage, este o iniţiativă care presupune o serie de evenimente cu public, în diverse oraşe, în săli de spectacole dar şi în locaţii amenajate în aer liber, atât în România cât și la nivel internațional, până la finele anului 2014.

50 de ani pe scenă – O viaţă de om dăruită muzicii universale, naiului, folclorului românesc, naturii şi multor altor pasiuni ca scrisul şi pictura, fac din maestrul Gheorghe Zamfir unul dintre cei mai remarcabili artişti ai planetei și poate cel mai important ambasador al României peste hotare.

În concertul „Călătorie de Crăciun” cu Gheorghe Zamfir, de la cinema Patria din 10 decembrie 2013, spectatorii vor experimenta și vor regăsi emoţiile, pasiunile, stările și vitalitea unor partituri, semnate atât de maestrul Zamfir cât și de compozitori cunoscuţi din muzica clasică, dar şi muzica sărbătorilor tradiționale românești,  împletită cu celebre melodii, specifice acestui sezon festiv.

Maestrul Gheorghe Zamfir va fi acompaniat  de Orchestra Simfonică “Zamfir 50”, constituită special pentru evenimentele aniversare și de corul  de cameră Accoustic, care are o bogată activitate concertistică atât în țară cât și în străinătate și care a colaborat în diverse proiecte cu teatrele bucureștene și cu Opera Națională București, având în palmares Medalia de aur la Competiția Corală Internațională de Muzică Sacră din Grecia, din iulie 2010.

Ambele formații musicale vor fi conduse de bagheta tânărului dar foarte talentatului dirijor Daniel Jinga, fondator al corului de cameră  Accoustic, absolvent al Universității Naționale de Muzică din București.

Concertul prezintă și o voce feminină aflată  într-o ascensiune uimitoare, soprana  Irina Ioana Baianț.

 Prețul biletelor variază între 50 și 200 de lei, în funcție de poziționarea în sală și pot fi achiziționate de pe myticket.ro , din magazilene Diverta, magazinele InMedio din București, casieria Sălii Palatului, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica și de la casa de bilete a Cinematografului Patria.  

                                            *********************************

                       04 decembrie 2013 – Cocktail Aniversar Artmark

                                Palatul  Ceseanu-Racovita, Bucuresti

Cocktail-aniversar-5-ani-de-Artmark-Invitatie

Marcând 5 ani de Artmark, cocktailul aniversar organizat la Palatul Cesianu-Racoviță în seara de 4 decembrie a adus laolaltă aproximativ 300 de personalități ale vieții culturale, mediului de business, politic, jurnalistic și artistic, solidare valorilor promovate de Casa Artmark și fundația Centrului Cultural ArtSociety, într-o atmosferă festivă încălzită de performance-ul invitaților Casei, maeștrii Gheorghe Zamfir, insotit de corul Accoustic dirijat de Daniel Jinga si Grigore Leșe.

 

                                     **************************************

                  29 – 30 noiembrie 2013 – 2 Concerte la Restaurant Harlequin – Mamaia

                  1463604_551044718311485_273202891_n                   **************************************

                  28 noiembrie 2013 – Ziua Naţională a României – Berlin, Germania

Berlin

In seara zilei de 28 noiembrie 2013, Maestrul Zamfir va susţine un concert, împreună cu Maestrul Christian Micşunescu, de la ora 20:00, ora Germaniei, la Herz Jesu Kirche din Berlin, în cinstea Zilei Naţionale a României. Mulţumiri Ambasadei României din Berlin şi tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment!

                                    **************************************

                   25 noiembrie 2013 – Ziua Naţională a României – Berna, Elevetia    

  z2

In seara zilei de 25 noiembrie trilurile Ciocârliei noastre vor răsuna în inima Elveţiei, în cadrul evenimentului organizat cu sprijinul Ambasadei României din Berna, în cinstea Zilei Naţionale a României. Multumiri Ministerului Turismului si Ambasadei României din Berna!

                                            **************************************

                                 11 octombrie 2013 – Zilele Bacăului – Bacău

Vineri, 11 octombrie 2013, de la ora 18.00,  la Teatrul de Vară “Radu Beligan”, la “Zilele Bacăului”, Maestrul Gheorghe Zamfir va susține un concert împreună cu Filarmonica “Mihail Jora”, dirijată de Ovidiu Bălan.

maxresdefault

**************************************

2 octombrie 2013 – Toamnă Orădeană – Oradea

În 2 octombrie, Gheorghe Zamfir va fi prezent pe scena Teatrului Regina Maria, pentru un concert de excepție în cadrul Toamnei Orădene, alături de corul Fiat Lux.

Programat inițial să aibă loc la Filarmonica de Stat, datorită interesului sporit al publicului, concertul Maestrului Gheorghe Zamfir a fost mutat la Teatrul Regina Maria. Spectacolul va începe la ora 19.00.

2

**************************************

29 Septembrie 2013 – Sărbătoarea Castanelor – Baia Mare

În 29 Septembrie,  de la ora 16.00, băimărenii sunt invitați la un regal folcloric. Maestrul Gheorghe Zamfir va  fi prezent cu un recital de muzică populară susținut  împreună cu Orchestra Națională „Lăutarii” din Chișinău, dirijor și director artistic Nicolae Botgros.  În cadrul evenimentului vor participa mai mulți interpreți îndrăgiți ai folclorului românesc.

**************************************

25 Septembrie 2013 – Restaurant Elisabeta – București

 Concert pentru a celebra împlinirea a 100 de ani de la nașterea interpretei Maria Tănase.

Afis online - Gheorghe ZamfirRezervările le puteți face la numerele 0724 323 132 sau 0727 703 703.

**************************************

10 Septembrie 2013 –  Nice – France

Gheorghe Zamfir va fi prezent  într-un concert susținut în cadrul Jocurilor Francofoniei, marți, 10 septembrie la ora 20:00 la Nisa. Românii din Nisa și peste 55 de delegații din tot atâtea țări participante se vor bucura de muzica românească autentică interpretată de Gheorghe Zamfir și taraful său.

A

**************************************

6 septembrie 2013 -Tîrgu-Mureș

Vineri, 6 septembrie,  de la ora 18:00, la Tîrgu-Mureș, în Sala Mare a Palatului Culturii, va concerta Gheorghe Zamfir. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Mureș, în cadrul programului “100 de ani de cultură în Mureș” și marchează centenarul Palatului Culturii din Tîrgu-Mureș.

Palatul Culturii din Tg. Mures

**************************************

18 August 2013 – Parcul Municipal – Câmpia Turzii

Gheorghe Zamfir va invită duminică 18 august 2013, la un concert susținut în Parcul Municipal din  Câmpia Turzii, în jurul orelor 20:00. Concertul are loc cu sprijinul Consiliului Local  si al Primăriei din Câmpia Turzii,  în cadrul Zilelor Municipiului.

1091033_501135003302457_1512808045_o

**************************************

17 August 2013 – Baza Sportivă Ștrandul Municipal – Vaslui

Gheorghe zamfir are plăcerea să concertez împreună cu taraful într-un oraș încărcat de istorie. Mulțumiri domnului Primar al orașului, Ing. Vasile Pavăl, pentru invitația făcută în vederea susținerii unui concert la Baza Sportivă – Ștrandul Municipal Vaslui, în jurul orelor 19:30 cu prilejul sărbătoririi Zilelor Municipiului Vaslui!

1172649_500427160039908_642821633_o

**************************************

01 August 2013 – FOLK  YOU – Vama Veche

Concert Gheorghe Zamfir, în cadrul Festivalului Folk You din Vama Veche, organizat de Mișcarea de Rezistență. În seara zilei de 1 august Maestrul Gheorghe Zamfir va urca pe scena Festivalului, în jurul orelor 19:30.

Afis-Folk-YouOK

**************************************

16 Iulie 2013 – Arenele  BNR – București

Spectacol oferit de către Gheorghe Zamfir împreună cu taraful, la invitația  Guvernatorului  BNR, domnul Mugur Isărescu, în onoarea delegației FMI, aflată în vizită de lucru la București.

Gheorghe-Zamfir-interior-program-exterior (1)

**************************************

16-19 Mai 2013 – Festivalul Grigore Vieru – Chișinău și Iași

În perioda 16-19 mai 2013 Maestrul Zamfir va fi prezent cu un concert extraordinar, pe scena festivalului Grigore Vieru,  ediția a V-a, atât la Chișinău cât și la Iași.

Festivalul-International-de-Poezie-Grigore-Vieru

**************************************

21-25 Aprilie 2013 – Festivalul Zamfir Ediția I 

Sfântu Gheorghe – Arcuș – Brașov

Festivalul Naiului “Gheorghe Zamfir” este un eveniment organizat în onoarea artistului care-i poartă numele, în semn de prețuire pentru întreaga sa activitate artistică, desfășurată în peste cinci decenii. Gheorghe Zamfir este incontestabilul maestru al naiului, la nivel mondial, este român și ne este contemporan. De aceea, celebrarea sa pe teritoriul țării în care s-a născut constituie un imperativ care anul acesta, odată cu împlinirea a 50 de ani pe scenă, devine realitate. Astfel, timp de cinci zile, îi invităm pe toți iubitorii de muzică și de frumos să ni se alăture în inima țării, pentru a descoperi personalitatea complexă a unuia dintre cei mai mari interpreți români. Agenda festivalului include, alături de concertele de nai – susținute cu orgă, cu taraf și cu un cvartet de coarde – și evenimente care îl arată pe Gheorghe Zamfir altfel decât este obișnuit publicul să-lcunoască: lansarea cărții sale de basme pentru copii și vernisarea unei expoziții dedicate carierei sale.

Detalii pe pagina Festivalului Zamfir http://www.festivalzamfir.ro/

Festival Zamfir

**************************************

03 Aprilie 2013 – ASE – București 

Academia de Studii Economice (ASE) aniversează 100 de ani de existenţă. Seria evenimentelor dedicate Centenarului ASE va aduce laolaltă absolvenți renumiți, studenți, profesori, diplomați, rectori și decani ai unor școli superioare de prestigiu din lume, precum și președinții României și personalități marcante. Maestrul Gheorghe Zamfir va fi prezent în calitate de invitat, alături de taraful condus de Marin Alexandru.

**************************************

50onstage

Avem cu toții privilegiul și deosebita bucurie, ca începând cu luna iunie 2013, să sărbătorim  50 de ani de activitate artistică a Maestrului Gheorghe Zamfir pe marea scenă a lumii.

S-a deschis seria de evenimente culturale, concerte și lansări de albume inedite semnate Gheorghe Zamfir, care să marcheze această sărbătoare a muzicii de calitate, așteptată cu entuziasm de toți admiratorii Maestrului.

©2015 GheorgheZamfir.ro. Toate drepturile rezervate. GheorgheZamfir.ro . All rights reserved. GheorgheZamfir.ro . Alle Rechte vorbehalten.